BAKER TILLY

VI FINNS DÄR DU FINNS

Vi har tillgång till världen


Baker Tilly har snart 1000 anställda i Sverige utspridda på ett 80-tal kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Vi finns där du finns

Vi är en av regionens största och mest välrenommerade redovisnings- och revisionsbyråer och har funnits sedan 1980. Vi har kontor i Malmö, Lund, Trelleborg och Göteborg med drygt 85 kompetenta och erfarna medarbetare. Vår starka lokala förankring skapar en verklig närhet och tillgänglighet för dig. Vår ambition är att samma personer ska stötta dig år efter år. Med få personalbyten får du den kontinuitet i relationen med oss som bäst gynnar dina affärer långsiktigt.

Vi förstår din verklighet

För dig som företagare vill vi på Baker Tilly MLT vara det självklara valet oavsett om du behöver hjälp med revision, redovisning, deklaration och skatt eller annan rådgivning. Vi stöttar dig så du kan driva, effektivisera och utveckla ditt företag på bästa sätt. Oavsett om det gäller revision eller redovisning handlar vårt arbete om att ge dig trygghet genom att förstå var din verksamhet står idag.

Vi kan hjälpa dig på många språk!
Våra medarbetare talar mer än 10
olika språk.

Great relationships | Great conversations | Great futures

Vi har tillgång till världen

Baker tilly har snart 1000 anställda i Sverige utspridda på ett 80-tal kontor från Trelleborg i söder till Luleå i norr.

Karriär

Din framtid börjar hos oss!

Vill du arbeta i en trivsam miljö och ta stort eget ansvar? Hos oss på Baker Tilly finns ett flertal omväxlande och utmanande tjänsteområden att arbeta med. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på utbildningar och att skapa förutsättningar för långsiktiga karriärmöjligheter.

Hållbarhet hos Baker Tilly MLT

På Baker Tilly strävar vi efter att bidra till ett hållbart näringsliv med utgångspunkt i FN:s globala hållbarhetsmål Agenda 2030. Vårt fokus är hur vi som företag ska hantera hållbarhet utifrån ett socialt-, ekonomiskt- och ledningsperspektiv.

Vi bedriver vår verksamhet på ett hållbart och långsiktigt sätt som gynnar en positiv och hållbar utveckling. Grunden för detta är god affärsetik, god intern styrning och kompetens.

Genom att ta väl hand om våra medarbetare bidrar vi till ett hållbart företagande. Baker Tilly strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som agerar och värnar om varje medarbetares trygghet och välmående. Vår företagskultur bidrar också till hållbart företagande genom att vi agerar etiskt, följer regelverk och prioriterar kompetensutveckling. Vi tar hänsyn till varje enskild medarbetares utveckling, förutsättningar och ambitioner samt vårdar en god och trivsam arbetsmiljö.

Vi är övertygade om att långsiktiga relationer med våra kunder stärker ett hållbart företagande.

Våra kontor är lätta att nå med kollektivtrafik i syfte att öka tillgängligheten för kunder och medarbetare. Klimatfrågan är viktig för oss både utomhus och inomhus!

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

nyhetsbrev

Du måste godkänna Baker Tillys personuppgiftspolicy