BLI EN AV OSS!

Din kunskap är vår viktigaste tillgång


Vill du arbeta i en trivsam miljö och ta stort eget ansvar? Hos oss på Baker Tilly finns ett flertal omväxlande och utmanande tjänsteområden att arbeta med. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på utbildningar och att skapa förutsättningar för långsiktiga karriärmöjligheter.

Lediga tjänster

På Baker Tilly arbetar du i en prestigelös och välkomnande organisation där vi lyssnar på dig och dina mål. Vi vill att medarbetarna hos ska växa, utvecklas och trivas. Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Du är alltid välkommen att anmäla ditt intresse via en spontanansökan!

Kunskap är vår viktigaste tillgång – vi ser till att du
aldrig slutar utvecklas

Great relationships | Great conversations | Great futures

Utvecklas med oss

Vi erbjuder alla medarbetare omväxlande arbete i en prestigelös organisation med stora möjligheter att utvecklas. Våra medarbetare är ansvarsfulla och har egen drivkraft att sträva mot sina mål. Vi vill att du ska ha en analytisk förmåga och att du tycker om att arbeta och kommunicera med olika människor. Därför ser vi att du har god social kompetens och stor samarbetsförmåga.

Din framtid börjar hos oss!

Vårt signum är den goda servicekänslan och personliga engagemang vi har till våra kunder. Vår lokala närvaro, i kombination med resurserna i det nationella nätverket Baker Tilly Sverige och det världsomspännande Baker Tilly International, ger våra kunder och medarbetare det bästa av två världar. Servicen och personligt engagemang i vår lokalt ägda byrå med resurser och specialistkompetens i en global organisation gör oss unika.  Hos oss är möjligheterna oändliga och ambitionerna stora.

MER OM OSS

Baker Tilly MLT i siffror

85+

Medarbetare

På våra fyra kontor arbetar alla våra medarbetare med stort engagemang och personlig service för dig.

10+

Olika språk

Talar våra medarbetare. Hos oss är det viktigt att förstå våra kunder, vi talar ditt språk!

11

År är den genomsnittliga anställningstiden för våra befintliga medarbetare.

Vi är stolta över att våra medarbetare trivs på vår arbetsplats.

Har du några frågor?

Kontakta oss! Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.
Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss till dig.

nyhetsbrev

Du måste godkänna Baker Tillys personuppgiftspolicy